Specialister inom SEO

Resan startade i vår vackra huvudstad Stockholm, därefter har vi öppnat upp kontor i Helsingborg (som numera blivit vårt huvudkontor) och även så kallade satellitkontor i Göteborg och Norrköping.

Startade i Stockholm

Act Local grundades hösten 2017 och vi tog in vår första kund januari 2018. Sedan dess så har det hänt mycket, fler kunder, fler anställda och nya kontor. Bolaget grundades med en klar vision, att bli Sveriges ledande SEO-byrå inom lokal sökmotoroptimering. Det som gör oss unika är vår högt prisade tjänst Act+ som hjälpt lokala företaget att i snitt öka antalet telefonsamtal inom 6 månader via Google med hela 82%!

Resan startade i vår vackra huvudstad Stockholm, därefter har vi öppnat upp kontor i Helsingborg (som numera blivit vårt huvudkontor) och även så kallade satellitkontor i Göteborg och Norrköping.

Kompetent personal

Vi har alltid strävat efter att utföra varje rekrytering med stor omsorg. Vi har under åren lärt oss att duktiga SEO-specialister inte växer på träd. Detta har i korta perioder lett så långt att vi fått tacka nej till nya kunder. Vilket självklart inte är roligt! Dock har vi alltid haft det klara mindsetet att oavsett hur stora vi blir så ska vi aldrig tappa det personliga och genuina i vår kontakt med våra kunder.

Vi har också alltid varit noga med att varje medarbetare verkligen ska trivas på sin arbetsplats och med sin arbetsuppgift. För vi vet att det är det lilla extra som gör den faktiska stora skillnaden. Har man kul på jobbet och gör det man tycker är roligt så kommer det att avspegla slutgiltiga resultatet.

Vi arbetar ständigt med att vidareutbilda och vidareutveckla våra medarbetare och alla med en vision att klättra inom bolaget ska få den möjligheten, vi tror att med rätt vilja och inställning så är allt möjligt.

Egen kontaktperson

Som kund hos oss så blir du alltid tilldelad en egen kontaktperson när vi inleder ett samarbete. Detta för att vi själva vet hur jobbigt det är att återberätta saker och att det tar tid att lära känna varje unik kund och deras vision. Att arbeta med SEO och för att lyckas långsiktigt så krävs en löpande dialog, vi har alltid kvartalsuppföljningar där vi tillsammans avrundar det kvartal som varit och ser om det finns något som vi kan göra för att optimera det kommande kvartalet.

Komplett SEO-byrå

Vi erbjuder våra kunder en komplett lösning där vi ska kunna tillgodose hela behovet när det gäller digital marknadsföring, dock vet vi om att vi inte kan vara bäst på allt, även om vi självklart hade önskat det. Vi har ett flertal branschkollegor som vi gärna hänvisar till i unika fall där det krävs en mer ingående spetskompetens, för vi vet att det för dig som kund är näst intill omöjligt att ”välja rätt” aktör genom att bara läsa på en hemsida.

Kunskap

Vi ska alltid sitta på den senaste kompetensen när det gäller SEO. Vi håller oss ständigt uppdaterade på allt som händer och vidareutbildar ständigt hela vår personalstyrka.

Vilja

Vi vet att med viljan kan man gå långt. Vi handplockar alltid våra medarbetare med stor omsorg och anställer de med ett genuint intresse att ständigt utvecklas och älska att gå till jobbet.

Ärlighet

Vi tror på ärlighet och far aldrig med ”halvsanningar”. Vi vill att du som kund alltid ska känna ett förtroende för oss som byrå och vi är noga med att aldrig överdriva eller ”överlova” något.