Bli synlig på alla digitala plattformar

Google, Google Maps, Facebook, Instagram, Trustpilot, TripAdvisor, Yelp, Foursquare är ett urval av de samarbetspartner som vi har direktkopplade API’er med. Det betyder att vårt system synkar i realtid och bidrar till att ditt företag syns och varumärkesskyddats automatiskt på alla dessa plattformar. Utöver dessa så har vi även kart och GPS-system och företagskataloger.

Jämför att vara kund och inte kund hos oss

Trovärdighet hos Google

Anledningen att du ska synas på alla dessa plattformar med din företagsinformation är för att de har hög trovärdighet hos Google.

För varje trovärdig plattform som du syns på med korrekt och konsekvent information så tjänar du som företag en ”röst” i Googles ögon. För varje plattform som du syns på med felaktig information så kan det vara direkt skadligt mot ditt företag.

Google vill kunna känna sig säker på att informationen som presenteras på er Google My Business-profil stämmer med 100% säkerhet. Detta gör i sin tur att Google väljer att visa upp ert företag högre upp i sökresultatet när en sökning på er typ av tjänst eller produkt görs.

Hantera ert företag från ett inlogg

Vi vill göra det enkelt för dig som företagare att hålla koll på era företagsuppgifter. Att synas med korrekt och konsekvent information är något som både dina kunder och Google älskar. Win-Win!

Med Act+ kan du hantera alla företagsuppgifter i realtid från en och samma plattform. Har ni speciella öppettider under midsommar eller jul? Ändra på ett ställe. Har ni en nyhet att kommunicera ut på alla plattformar? Posta på ett ställe. Har ni fått ett omdöme på någon av era profiler? Besvara på ett ställe.

Posta inlägg i digitala ekosystemet

Från vår plattform så har du även möjlighet att posta både nyheter/erbjudanden och inlägg på alla kopplade plattformar. Du kan te.x. posta ett inlägg om att ni har en ny produkt i sortimentet på Facebook, Google, Cylex, Brownbook, WhereTo, Find Open och Navmii, med ett enda knapptryck. Detta gör det tydligt för både era kunder och Googla att uppfatta budskapet och hjälpa till att sprida det!

Har ni ett tillfälligt erbjudande? Stick ut ur mängden mot dina konkurrenter genom att posta det direkt synligt på er Google My Business-profil i sökresultatet! Det är inte bara viktigt att synas högt upp på Google, det är också viktigt att när er kund ser just er profil, så ska den se bra och säljande ut!

Beslut på magkänsla

Vilket företag hade du valt? Och varför?

Svaret är ganska givet men gör det också väldigt tydligt hur mycket ett ”helhetsintryck” faktiskt gör. Utan någon som helst bakgrund så bedömer vi ett företag och valet blir oerhört enkelt på någon enstaka sekund. Därför lägger vi alltid mycket tid på att det också faktiskt ska se bra ut.

Våra partners

Apple Maps

Google Search

TripAdvisor

Facebook

Google Maps

Instagram

Trustpilot

Foursquare

GM

Factual

Fiat

Mercedes

Navmii

HERE

TomTom

Toyota

Tupalo

VW

Where To?

Brownbook

Infobel

Waze

Uber

Cylex

Opendi

Yelp

Yandex

Audi

BMW

Ford

BAIDU

Varför vara kund hos oss?

Act+ Kund

Du frågar 20 mycket trovärdiga personer om de känner till ett visst företag. De svarar då ja och berättar vad företaget ägnar sig åt, berättar en kort beskrivning om företaget, var företaget ligger och vad de har för telefonnummer. Visst skulle det då kännas tryggt för dig att kontakta de?

Inte Act+ Kund

Tänk nu istället att du frågar samma 20 personer om de känner till ett annat företag. 12 svarar att de aldrig hört talas om företaget. 4 personer säger att företaget ligger på Storgatan 13. 2 personer säger att de ligger på Sveavägen 81 och sista 2 personerna ger två olika telefonnummer. Hade du känt dig övertygad om att informationen är korrekt? Troligtvis inte.

Få en offert idag

Skicka iväg en förfrågan till oss så återkommer vi så fort vi kan.