Kunder

Här kan du läsa om de senaste nyheterna hos Act Local. Vi har sedan början på 2020 valt att öppna upp denna nyhetsdel på hemsidan för att hjälpa våra kunder och förhoppningsvis blivande kunder om vad som händer i branschen. Vi delar även med oss här om några av våra kunders framgångssagor och erbjuder även matnyttiga tips på vad du som inte är kund kan göra för att förbättra er digitala närvaro.

Restaurang Mii soo

Restaurang Mii Soo är en asiatisk restaurang med malaysisk touch i centrala Örebro. En liten restaurang med passion för maten och begränsade kunskaper inom online marketing. Restaurang Mii Soo hade till en början inget ägandeskap över sin profil på Google, de hade flertalet andra profiler som var publicerade på olika plattformar men utan möjligheter att hantera dessa.

Nya siffror

YogaPalatset

Yogapalatset & Mayakliniken i Bromma är en mysig yogastudio i Bromma. Utmaningen grundade sig i oägd information som fanns publicerad över flertalet plattformar online.

Nya siffror

Ärtholmsgården

Ärtholmsgården är en fest & eventlokal strax söder om Malmö. Med en grönskande trädgård och en anrik lokal blir gästerna alltid nöjda. Problemet för Ärtholmsgården var informationen de visade utåt och den oägda information som fanns tillgänglig på sökmotorer och sociala medier. Information som kontaktuppgifter, visuellt material, visnings bokning och beskrivningar fanns ej tillgängligt.

Nya siffror

Marstrand Familjecamping

Marstrands familjecamping är en medelstor svensk campingplats i utkanten av Marstrand. Campingen är styrd och ägd av en familj som med begränsad personalstyrka har tvingats avstå arbete med sin digitala närvaro.

Nya siffror

Låt oss visa hur vi kan hjälpa dig!

Det går att prata procent hit och procent dit, men vi vet att varje kund är unik och varje case är unikt. Därför föredrar vi att boka in ett inledande telefonsamtal som följs upp av en webbdemo i vårt system för att visa hur det funkar och hur vi hade kunnat hjälpa just ert företag att göra samma framgångsresa som våra kunder ovan.

Fyll i vårt kontaktformulär eller slå oss en signal på 010 - 173 40 10 så hjälper vi dig att boka in en dag och tid som passar för genomgång. Under tiden så kan du även passa på att skanna ert företag för att se hur ni presenteras idag på nätet i det digitala ekosystemet!

Kontakta oss