Är du redo att revolutionera branschen tillsammans med oss?

Varför oss?

Vi är alltid noga med att varje medarbetare hos oss verkligen ska trivas och med sina arbetsuppgifter. Just för att vi vet att det är det lilla extra som gör den faktiska skillnaden.

Har man roligt på jobbet och gör det man tycker är kul så kommer detta att avspegla det slutgiltiga reslutatet.

Vi arbetar ständigt med att vidareutbilda och vidareutveckla våra medarbetare om man personligen har en vision att klättra inom bolaget. Vi tror att med rätt vilja och inställning så är allt möjligt!

Väx med oss

Act Local är ett snabbt växande bolag som just nu är lokaliserat i hela Sverige. Vi startade hösten 2017 i Stockholm och vi söker nu fler medarbetare till vårt team.

Vår arbetsmiljö är väldigt kreativ, effektiv och varje dag är en öppning för nya utmaningar och en ständig spänning. Vi jobbar ständigt för att våra kunder ska få en extrodinär upplevelse både digitalt men självklart med fysiska bemötanden.

Vår vision är att bli Sveriges ledande SEO-byrå inom den lokala sökmotorsoptimeringen. Det som gör oss unika är vår högt prisade tjänst Act+ som hjälpt lokala företag att öka sina telefonsamtal, besökare på hemsida och mycket mer.

Kunskap

Vi ska alltid sitta på den senaste kompetensen när det gäller SEO. Vi håller oss ständigt uppdaterade på allt som händer och vidareutbildar ständigt hela vår personalstyrka.

Vilja

Vi vet att med viljan kan man gå långt. Vi handplockar alltid våra medarbetare med stor omsorg och anställer de med ett genuint intresse att ständigt utvecklas och älska att gå till jobbet.

Ärlighet

Vi tror på ärlighet och far aldrig med ”halvsanningar”. Vi vill att du som kund alltid ska känna ett förtroende för oss som byrå och vi är noga med att aldrig överdriva eller ”överlova” något.