SEM Specialist

Malmö

Vill du joina ett team som vill inspirera och visa vad digital marknadsföring går för? Är du en självständig och driven person med ett starkt business mindset?

Om oss

Act Local hjälper några av Sveriges största varumärken att hantera sin digitala närvaro online. Vi hjälper lokala företag att synas online för att generera fler köp offline. Vi har en egen plattform som hjälper företag att samla sin företagsdata på ett och samma ställe. De kan även publicera och kommunicera med sina kunder direkt från plattformen och vi ser till att företag förbättrar sin synlighet radikalt på Google och genererar fler leads/kunder varje månad.

Vi arbetar även med SEO där vi hjälper våra kunder att ranka bättre med sina befintliga hemsidor och erbjuder även sökmotoroptimerade landningssajter.

Act Local har sitt huvudkontor i Stockholm men har även kontor här i Helsingborg. Läs mer om oss på www.actlocal.se.

Rekryteringen sker till vårt Helsingborgskontor.

Om dig

Vi är nu på jakt efter en specialist inom SEM med inriktning på främst Google Ads men även Facebook Ads. Du behöver ha arbetet med detta i någon form i minst 1 - 2 år, antingen med egen verksamhet, på byrå eller hos E-handelsbolag.

Du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbete, förstår och behärskar Google Ads med alla tillhörande funktioner och likaså Facebook Ads manager.

Vi ser att du är prestigelös och uppskattar att jobba i team och hela tiden utvecklas i din karriär och som människa.

Dina arbetsuppgifter

Som SEM-specialist hos Act Local så ansvarar du för att ta fram strategier och lösningar åt våra slutkunder vid annonsering på Google & Facebook. Vi har en hel del E-handelskunder där du kommer att ägna mycket tid åt Google Shopping samt arbeta med remarketing-kampanjer.

Du kommer att ha mycket eget ansvar och ansvarar för att sätta upp kampanjerna, underhålla de och ta fram statistik till slutkund.

Vi satsar alltid på att arbeta långsiktigt tillsammans med våra kunder och har därmed givetvis alltid kundens behov i yttersta fokus.

Detta erbjuder vi

  • Möjlighet att utvecklas i ett snabbt växande bolag
  • Stabil och trygg fast lön
  • Flextid (vid påvisat väl utfört arbete)
  • Friskvårdbidrag
  • Roliga team-aktiviteter med företaget
  • Fasta lönen sätts baserat på erfarenhet och kunskaper du besitter i dagsläget.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas med start snarast möjlig efter överenskommelse.

Våra andra tjänster