Rosensjös Måleri plockar topplacering på Google


8/27/2020

Vi är fullt upp i Coronatider, vilket påverkar såväl oss som många utav våra kunder, framför allt våra kära restaurangkunder. Vi försöker hela tiden att hitta tankar och idéer på upplägg hur vi kan vara behjälpliga ifrån Act Local.

På schemat hos Act Local Idag har vi på kontoret (virtuella kontoret) uppföljningsfredag, vilket alltid är lika kul! Idag har vi valt att kolla upp vår kund Rosensjös Måleri i Karlskoga. Rosensjös måleri blev kunder hos Act Local i slutet på december och vi brukar säga att man får räkna med ungefär tre månader (helt beroende på bransch osv förstås) innan det faktiskt börjar röra på sig ordentligt.

Vi vet att Corona spelar in på många utav våra kunder, vilket gör det svårt att få rättmätiga siffror när vi ska granska klick till hemsidan, visningar, telefonsamtal och antal vägbeskrivningar. Dock något som vi fortfarande kan tracka med all säkerhet är placeringen i listan av alla Google My Business-profiler.

Rosensjös på första sidan på Google Rosensjös låg på sjätte placering på google bland alla GMB (Google My Business) vid sökning på ”Måleri Karlskoga” som är ett utav våra nyckelsökord tillsammans med kund.

Idag drygt tre månader senare hittar vi de på en topplaceringar på första sidan (Googles Top 3-pack) på en andra placeringar! Se bild nedan:

http://admin_actlocal.test/assets/Maleri-Karlskoga-kopiera.png