Centraliserad hanteringen av alla sociala interaktioner

Era kunder är er främsta källa till recensioner och kommentarer. Deras recensioner och betyg påverkar både sökmotorernas rangordning samt nya kunders uppfattning om ert företag. Om ni inte tar till vara på denna del av er digitala närvaro så riskerar ni att missa potentiella kunder.

 

Act+ gör så att ni kan engagera er med era kunder direkt, vilket kan hjälpa er att sticka ut i sökresultaten. Du kan övervaka och svara på betyg och recensioner samt upptäcka nya möjligheter att förbättra ert företag och locka fler kunder.

84%

av internetanvändarna litar på online-recensioner lika mycket som rekommendationer från släktingar och vänner

90%

 av Internetanvändare läser mindre än 10 kommentarer innan de får sin uppfattning om ett lokalt företag.

58%

av konsumenter lägger stor vikt vid det genomsnittliga betyget av verksamheten online.

Trafikanalys

Era kunder interagerar ständigt med ert företag genom det digitala ekosystemet. Vad vet du om dessa interaktioner? Med Act+ är det nu möjligt att få en unik överblick om hur era kunder söker och integrerar sig med ert företag där det finns representerat online.

 

Act+ är byggt specifikt för att ge er en tydlig bild av företagets digitala närvaro, ni får möjligheten att se hur många kunder som har exponerats för ert företag på hemsidor, appar, karttjänster, sökmotorer och andra sociala nätverk, men också noggrant kunna följa deras handlingar på dessa platser.

Act Local AB
Strandvägen 7A
114 51 Stockholm

Få en gratis demostration