YogaPalatset

12 Augusti, 2018

Utmaningen

Yogapalatset & Mayakliniken i Bromma är en mysig yogastudio i Bromma. Utmaningen grundade sig i oägd information som fanns publicerad över flertalet plattformar online. Då dessa plattformar publicerade information om Yogapalatset utan deras vetskap blev det än svårare att manuellt få styr på informationen som kunder möttes av.

Öppettider, kontaktuppgifter och visuellt material saknades såväl som beskrivning och möjlighet att boka klasser. Eftersom Yogapalatset inte är ensamma om att erbjuda yoga i Bromma så blev det enkelt för potentiella kunder att välja de som visade korrekt information och kunde kontaktas direkt från Google. Att ej styra över sin information själv betyder att tredje parts användare på Google och andra platformar kan styra vad för information som syns om ditt företag.

Lösningen

Yogapalatset påbörjade sitt samarbete med Act Local i Maj 2018, det första steget var att samla in alla de profiler som fanns publicerade i Yogapalatsets namn. Dessa profiler knöts till Act Locals plattform och hanterades sedan dess enbart av Yogapalatset själva. Act Local har sedan uppstart stängt ned tre försök till publicering av information som ej varit godkänd av Yogapalatsets ägare. Sedan Maj 2018 har Yogapalatset ökat sin månatliga trafik med mellan 100-200%.

Yogapalatset ligger på plats nummer ett i de lokala sökresultaten vilket är det första som visas för alla sökningar om Yoga i Bromma. Detta eftersom deras namn numera finns synligt på 250 olika platser online, deras kontaktuppgifter och information är korrekt och konsekvent på 30 företagsprofiler. Hantering av deras profiler görs ca 5-10 minuter per månad för att se till att öppettider, recensioner och posts publiceras och besvaras korrekt.

Slutligt resultat

+183%

Fler unika hemsideklick

+125%

Fler visningar

Fler sökningar

Våra partners

Apple Maps

Google Search

TripAdvisor

Facebook

Google Maps

Instagram

Trustpilot

Foursquare

GM

Factual

Fiat

Mercedes

Navmii

HERE

TomTom

Toyota

Tupalo

VW

Where To?

Brownbook

Infobel

Waze

Uber

Cylex

Opendi

Yelp

Yandex

Audi

BMW

Ford

BAIDU

Varför vara kund hos oss?

Act+ Kund

Du frågar 20 mycket trovärdiga personer om de känner till ett visst företag. De svarar då ja och berättar vad företaget ägnar sig åt, berättar en kort beskrivning om företaget, var företaget ligger och vad de har för telefonnummer. Visst skulle det då kännas tryggt för dig att kontakta de?

Inte Act+ Kund

Tänk nu istället att du frågar samma 20 personer om de känner till ett annat företag. 12 svarar att de aldrig hört talas om företaget. 4 personer säger att företaget ligger på Storgatan 13. 2 personer säger att de ligger på Sveavägen 81 och sista 2 personerna ger två olika telefonnummer. Hade du känt dig övertygad om att informationen är korrekt? Troligtvis inte.

Få en offert idag

Skicka iväg en förfrågan till oss så återkommer vi så fort vi kan.