Resturang Mii Soo

12 Augusti, 2018

Utmaningen

Restaurang Mii Soo är en asiatisk restaurang med malaysisk touch i centrala Örebro. En liten restaurang med passion för maten och begränsade kunskaper inom online marketing. Restaurang Mii Soo hade till en början inget ägandeskap över sin profil på Google, de hade flertalet andra profiler som var publicerade på olika plattformar men utan möjligheter att hantera dessa. Eftersom deras kunskap samt tid till att hantera detta manuellt inte fanns tillgängligt så sökte de efter ett verktyg för att effektivisera och hantera sin information utan att andra kunde bestämma vilken information de skulle visa utåt.

Restaurang Mii Soo har sedan start haft många nöjda kunder vilket resulterat i många recensioner som kommit in, dessa recensioner stod nu obesvarade då personalen inte hade verktygen för att enkelt besvara och hantera recensioner de fick in via flertalet olika sociala medier.

Lösningen

Act Local började med att samla in de företagsprofiler som fanns publicerade på flertalet plattformar. Genom att koppla dessa till Act Locals system fick ägaren möjlighet att för första gången styra sin information från ett och samma ställe. Restaurangen fick nu även en bokningslänk som visas för alla som ser deras profil på Google. Alla recensioner samlas i en inkorg tillsammans med alla Instagram inlägg som görs från restaurangen. Det blev nu väldigt enkelt att få förståelse om vad som sades om företaget online.

Restaurang Mii Soo har sedan starten av samarbetet i April 2018 gått från ca 3500 intryck/månad till att i December 2018 ha över 11 000 intryck. Klick till hemsidan har gått från ca 70st/månad till att i December 2018 vara 174 st. Hanteringstiden är numera ca 10 minuter i månaden där planering av posts, besvarande av recensioner och ändringar i öppettider för kommande månad görs.

Slutligt resultat

+145%

Fler unika hemsideklick

+125%

Fler visningar

Fler sökningar

Våra partners

Apple Maps

Google Search

TripAdvisor

Facebook

Google Maps

Instagram

Trustpilot

Foursquare

GM

Factual

Fiat

Mercedes

Navmii

HERE

TomTom

Toyota

Tupalo

VW

Where To?

Brownbook

Infobel

Waze

Uber

Cylex

Opendi

Yelp

Yandex

Audi

BMW

Ford

BAIDU

Varför vara kund hos oss?

Act+ Kund

Du frågar 20 mycket trovärdiga personer om de känner till ett visst företag. De svarar då ja och berättar vad företaget ägnar sig åt, berättar en kort beskrivning om företaget, var företaget ligger och vad de har för telefonnummer. Visst skulle det då kännas tryggt för dig att kontakta de?

Inte Act+ Kund

Tänk nu istället att du frågar samma 20 personer om de känner till ett annat företag. 12 svarar att de aldrig hört talas om företaget. 4 personer säger att företaget ligger på Storgatan 13. 2 personer säger att de ligger på Sveavägen 81 och sista 2 personerna ger två olika telefonnummer. Hade du känt dig övertygad om att informationen är korrekt? Troligtvis inte.

Få en offert idag

Skicka iväg en förfrågan till oss så återkommer vi så fort vi kan.