Marstrand Familjecamping

12 Augusti, 2018

Utmaningen

Marstrands familjecamping är en medelstor svensk campingplats i utkanten av Marstrand. Campingen är styrd och ägd av en familj som med begränsad personalstyrka har tvingats avstå arbete med sin digitala närvaro. Utmaningen att styra den information som visas online för MFC har varit ansträngande och knepig, manuell hantering är tidskrävande och tog tid från service av gäster med mera. Öppettider, adress, betalningsmetoder, beskrivningar, bilder och så vidare fanns publicerat över flertalet plattformar utan MFCs vetskap.

Den information som fanns över de olika plattformarna var bristfällig vilket påverkade deras synlighet samt konvertering av de som hittade profilerna. I och med detta så möttes de sökande av felaktig och ibland helt avsaknad av viktig information som bl.a. öppettider.

MFC sökte med samarbetet en lösning för att korta ner hantering av profilerna samt skydda sitt varumärke och öka sin synlighet online.

Lösningen

Vid uppstart hjälpte Act Local till att ge MFC ägande av de existerande profiler samt publicerade diverse nya profiler över stora och väl använda plattformar. Eftersom Act Local optimerade MFCs information ökade konverteringar och visningar av deras profiler markant redan de första månaderna. Då allt numera styrs genom en huvudprofil på Act Locals plattform har MFC nu kunnat styra sin information och kommunicera med sina kunder från en och samma plattform.

De 30 profiler som ligger publicerade har hjälpt MFC att öka sin synlighet på 10x nyckelord de valt på Act Local. Sedan samarbetet med Act Local började har MFC ökat sin trafik med %. Act local fortsätter att assistera MFC med att upprätthålla och maximera den digitala närvaron för sin dagliga verksamhet.

Slutligt resultat

+71%

Fler unika hemsideklick

+56%

Fler visningar

Fler sökningar

Våra partners

Apple Maps

Google Search

TripAdvisor

Facebook

Google Maps

Instagram

Trustpilot

Foursquare

GM

Factual

Fiat

Mercedes

Navmii

HERE

TomTom

Toyota

Tupalo

VW

Where To?

Brownbook

Infobel

Waze

Uber

Cylex

Opendi

Yelp

Yandex

Audi

BMW

Ford

BAIDU

Varför vara kund hos oss?

Act+ Kund

Du frågar 20 mycket trovärdiga personer om de känner till ett visst företag. De svarar då ja och berättar vad företaget ägnar sig åt, berättar en kort beskrivning om företaget, var företaget ligger och vad de har för telefonnummer. Visst skulle det då kännas tryggt för dig att kontakta de?

Inte Act+ Kund

Tänk nu istället att du frågar samma 20 personer om de känner till ett annat företag. 12 svarar att de aldrig hört talas om företaget. 4 personer säger att företaget ligger på Storgatan 13. 2 personer säger att de ligger på Sveavägen 81 och sista 2 personerna ger två olika telefonnummer. Hade du känt dig övertygad om att informationen är korrekt? Troligtvis inte.

Få en offert idag

Skicka iväg en förfrågan till oss så återkommer vi så fort vi kan.