Ärtholmsgården

12 Augusti, 2018

Utmaningen

Ärtholmsgården är en fest & eventlokal strax söder om Malmö. Med en grönskande trädgård och en anrik lokal blir gästerna alltid nöjda. Problemet för Ärtholmsgården var informationen de visade utåt och den oägda information som fanns tillgänglig på sökmotorer och sociala medier. Information som kontaktuppgifter, visuellt material, visnings bokning och beskrivningar fanns ej tillgängligt.

Eftersom besökare även behövde hjälp att ta sig till lokalen för fester så var det problematiskt att adress ej var korrekt över flertalet GPS system. Det fanns även recensioner som ej besvarats gällande lokalen och servicen. Den profil som fanns på Google och alltid syntes vid direkta sökningar på “Ärtholmsgården” var oägd, den styrdes alltså inte av Ärtholmsgårdens ägare vilket låg till grund för den felaktiga information som varje besökare tog del av.

Lösningen

Act Local började med att samla in de företagsprofiler som fanns publicerade på flertalet plattformar. Genom att koppla dessa till Act Locals system fick ägaren möjlighet att för första gången styra sin information från ett och samma ställe. Alla skrivna recensioner samlades i en inkorg. Tillsammans med Ärtholmsgården så optimerade Act Local den information som syntes utåt och såg till att alla profiler som fanns sökbara hade korrekt och konsekvent information.

Alla potentiella kunder fick nu ta del av utförlig och beskrivande information som betalningsmetoder, varumärken, tjänster med mera. Alla GPS system som finns tillgängliga i Sverige har nu Ärtholmsgården som destination, perfekt för gäster som ej varit på plats tidigare. Eftersom Google premierar de företag som har kontroll och visar samma ansikte utåt över hela webben har Ärtholmsgården i Januari 2019 jämfört med Maj 2018 ökat antalet intryck på Google med 500%, samt antal klick till hemsidan med ca 280%.

Slutligt resultat

+500%

Fler unika hemsideklick

+280%

Fler visningar

Fler sökningar

Våra partners

Apple Maps

Google Search

TripAdvisor

Facebook

Google Maps

Instagram

Trustpilot

Foursquare

GM

Factual

Fiat

Mercedes

Navmii

HERE

TomTom

Toyota

Tupalo

VW

Where To?

Brownbook

Infobel

Waze

Uber

Cylex

Opendi

Yelp

Yandex

Audi

BMW

Ford

BAIDU

Varför vara kund hos oss?

Act+ Kund

Du frågar 20 mycket trovärdiga personer om de känner till ett visst företag. De svarar då ja och berättar vad företaget ägnar sig åt, berättar en kort beskrivning om företaget, var företaget ligger och vad de har för telefonnummer. Visst skulle det då kännas tryggt för dig att kontakta de?

Inte Act+ Kund

Tänk nu istället att du frågar samma 20 personer om de känner till ett annat företag. 12 svarar att de aldrig hört talas om företaget. 4 personer säger att företaget ligger på Storgatan 13. 2 personer säger att de ligger på Sveavägen 81 och sista 2 personerna ger två olika telefonnummer. Hade du känt dig övertygad om att informationen är korrekt? Troligtvis inte.

Få en offert idag

Skicka iväg en förfrågan till oss så återkommer vi så fort vi kan.