vissafs.se

Besök sidan

Efterfrågan

Vissa Flytt & Städ är ett flytt- och städföretag i med säte i Malmö men som är verksamma över hela Skåneregionen med omnejd. De har ett mycket gott rykte i Skåne och är ett efterfrågat bolag i sin bransch. De hade en hemsida som var fullt fungerande tidigare men som hade en föråldrad design.

De ville att vi skulle fräscha upp designen med liknande struktur som tidigare men att de skulle ge en känsla av 2020, professionalitet och stilrenhet. De ville även ha mer ”liv” i sidan, att det händer något när man kommer in på sidan.

Lösning

Lösningen i det här fallet blev att vi gick till skissbordet och la en grundläggande schysst design utifrån tidigare struktur. Vi slängde även in en snygg video på uppmaning av kund som matchar deras verksamhet och snabbt och tydligt ger en inblick i vad det är de utför för typ av arbeten, för att ge den känslan av att det är mer ”liv” i sidan.

Efter godkänd design så satte programmeringen igång och vi kopplade vanlig ordning även Wordpress som är världens största CMS-verktyg (adminssytem) för att göra det enkelt för kunden att smidigt navigera på sin sida och ändra texter, priser, bilder etc.

Är du också intresserad av en ny hemsida?

Vilket behov har just ert företag? Vi vet att varje kund är unik men vi har lagt upp tre olika paket som vi utgår ifrån för att underlätta processen vid behovsanalysen där vi tar fram just ert företags behov av funktioner.

Kika in paketen här eller slå oss en pling på 010 173 40 10 om du föredrar att prata med någon av våra kunniga kollegor på telefon. Det går självklart även jättebra att maila oss på hello@actlocal.se så kan vi boka upp ett telefonmöte där vi går igenom ert behov.