Efterfrågan

M.O.A:S restaurang, krog & café i Tranås hade en hemsida som de gillade redan. De tyckte om strukturen och det grundläggande på hemsidan. Däremot så ville de att den skulle kännas mer ”modern” och ”2020”. De hade inga direkta önskemål på funktioner mer än att det ska vara enkelt att hitta deras meny och allmän information direkt på startsidan.

Ägaren bakom företaget gav oss fria händer så länge vi kunde bara ”modernisera” hemsidan lite mer mot hur den såg ut tidigare.

Lösning

Sagt och gjort så satte sig Hampus, en av våra utvecklare och designers och satte igång att designa en ny, snygg och modern hemsida från grunden. Vi tog även med oss att M.O.A:S står och kännetecknas för ”kvalité” med sina 4,1 av 5 i betyg på Google reviews där vi presenterar omdömena direkt på startsidan.

Vi byggde även sidan så att den är snyggt anpassad och lättnavigerad både från dator och mobil. Självklart i vanlig ordning så installerar vi upp Wordpress som är världens största CMS (adminsystem) för att det ska vara enkelt att uppdatera i detta fallet t.ex. lunchmeny som byts ut varje vecka.

Är du också intresserad av en ny hemsida?

Vilket behov har just ert företag? Vi vet att varje kund är unik men vi har lagt upp tre olika paket som vi utgår ifrån för att underlätta processen vid behovsanalysen där vi tar fram just ert företags behov av funktioner.

Kika in paketen här eller slå oss en pling på 010 173 40 10 om du föredrar att prata med någon av våra kunniga kollegor på telefon. Det går självklart även jättebra att maila oss på hello@actlocal.se så kan vi boka upp ett telefonmöte där vi går igenom ert behov.