mbpbygg.se

Besök sidan

Efterfrågan

MBP Bygg är en byggfirma med säte i Halmstad som är verksamma inom bygg och renovering. De har idag en stor kundkrets men ville även avspegla sin seriositet som verksamhet på nätet. De hade tidigare en hemsida av äldre modell och kände att det var dags att fräscha upp den och kontaktade därför oss på Act Local.

MBP Bygg insåg att i takt med att antalet sökningar på Google ökar efter deras typ av verksamhet. Att deras hemsida då blir deras digitala ansikte & skyltfönster utåt om en kund surfar in på deras hemsida så ville de givetvis visa samma seriositet som en kund känner när de träffar upp de som företag. Därför kändes det viktigt med en ny hemsida för MBP Bygg.

Lösning

Vi bollade tillsammans med MBP Bygg för att göra en ordentlig behovsanalys över vad deras kunder söker efter när de ska hitta just deras företag. Samt vilka typer av tjänster som är deras viktigaste tjänster och primära fokusområde. När vi hade hittat rätt på dessa områden och hittat vilken approach vi ska presentera på hemsidan så började vi fundera över hur vi ska konvertera besökarna till kunder.

Vi slängde därför in ett snyggt kontaktformulär direkt i slidern på första sidan för att göra det enkelt för kunden att fylla i sina kontaktuppgifter för att smidigt bli kontaktad av företag. Vi skissade även upp en snygg och professionell design som gick hand i hand med deras nuvarande brand och varumärke. Givetvis som vanligt ifrån grunden utan några teman.

Är du också intresserad av en ny hemsida?

Vilket behov har just ert företag? Vi vet att varje kund är unik men vi har lagt upp tre olika paket som vi utgår ifrån för att underlätta processen vid behovsanalysen där vi tar fram just ert företags behov av funktioner.

Kika in paketen här eller slå oss en pling på 010 173 40 10 om du föredrar att prata med någon av våra kunniga kollegor på telefon. Det går självklart även jättebra att maila oss på hello@actlocal.se så kan vi boka upp ett telefonmöte där vi går igenom ert behov.