Irmasgarage.se

Besök sidan

Efterfrågan

Irmas Garage är en bilverkstad stora höga, strax norr om Göteborg. De är en aktör med lång tid i branschen och hade tidigare ingen hemsida alls. Vilket ledde till att nya kunder utöver rekommendationer hade svårt att hitta till de samt deras kontaktuppgifter och vad de utför.

De önskade även en ny logotyp till sitt företag då de inte hade någon egen logotyp sedan tidigare utöver vanlig text i olika fonter. De ville att det skulle vara enkelt att fylla i att få en offert och kunna se vilka typer av tjänster de erbjuder.

Lösning

Lösningen blev i det här fallet att vi började med att sätta färgkod och logotyp innan vi arbetade vidare. När det var på plats så valde vi att lägga en snygg och stilren grunddesign. Fokusera på att enkelt presentera huvudtjänster som de utför samt lägga till offertknappen på väl valda ställen för att göra det enkelt för kund att få en offert.

Vi tog även hänsyn i detta fall till att kunden har hela 4,8 av 5 möjliga stjärnor i betyg på Google. Något som vi självklart tydligt ska presentera för nya besökare till sidan för att inge förtroende och trygghet. Vi installerade även i vanlig ordning in Wordpress som är världens vanligaste CMS (adminsystem) för att göra det enkelt för kunden att ändra om text, priser, uppgifter och ladda upp bilder på sin hemsida.

Är du också intresserad av en ny hemsida?

Vilket behov har just ert företag? Vi vet att varje kund är unik men vi har lagt upp tre olika paket som vi utgår ifrån för att underlätta processen vid behovsanalysen där vi tar fram just ert företags behov av funktioner.

Kika in paketen här eller slå oss en pling på 010 173 40 10 om du föredrar att prata med någon av våra kunniga kollegor på telefon. Det går självklart även jättebra att maila oss på hello@actlocal.se så kan vi boka upp ett telefonmöte där vi går igenom ert behov.