Tandblekning.nu

Besök sidan

Efterfrågan

Denna sajt satte vi upp till oss själva som ett projekt då ena ägaren i företaget har lång erfarenhet av affiliate-branschen som är hemsidor som sysslar med olika jämförelsetjänster. I detta fallet så valde vi att jämföra tandblekning ifrån olika typer av aktörer på marknaden.

Vi ville ha en schysst och snygg, simpel och smidig design. Sidan ska ladda snabbt och se professionell ut.

Lösning

Vi satte vår främsta expert på företaget inom utveckling att ta fram en optimal grund för en bra affiliate-sajt. Han fokuserade på att hålla den Clean och utan några som helst onödiga plugins för att försämra sidans laddtid.

Vi tog även fram en simpel design med utrymme för mycket text (som Google älskar) och fokuserade på att lägga bra och väl placerade ”call-to-actions”.

Är du också intresserad av en ny hemsida?

Vilket behov har just ert företag? Vi vet att varje kund är unik men vi har lagt upp tre olika paket som vi utgår ifrån för att underlätta processen vid behovsanalysen där vi tar fram just ert företags behov av funktioner.

Kika in paketen här eller slå oss en pling på 010 173 40 10 om du föredrar att prata med någon av våra kunniga kollegor på telefon. Det går självklart även jättebra att maila oss på hello@actlocal.se så kan vi boka upp ett telefonmöte där vi går igenom ert behov.