dynamitecarwash.se

Besök sidan

Efterfrågan

Dynamite Carwash är en biltvätt som ligger på Kungsholmen i Stockholm. De hade tidigare en oerhört Basic hemsida som mer eller mindre enbart presenterade deras priser, tjänster som utförs, var de finns och övriga kontaktuppgifter. De har under åren vuxit på sig rejält och fått in flera större avtalskunder till sin bilvård och kände därför att de ville ha ett professionellt ansikte utåt på nätet.

Dynamite Carwash kontaktade därför oss med en skiss på hur de hade tänkt att sidan skulle se ut och hade även önskemål på att det smidigt ska gå att boka tid för biltvätt, rekord och övriga tjänster. Man ville även presentera nya tjänster som man utför på ett snyggt sätt på hemsidan.

Lösning

En av våra designers kom med förbättringsförslag och tog ifrån grunden fram en riktigt snygg design som ägare på Dynamite Carwash direkt älskade. Vi levererade även en helt ny logotyp till företaget för att den skulle gå hand i hand med nya designen på verksamheten.

Som vanligt så kopplar vi hemsidan till Wordpress som är världens största CMS (adminsystem) för hemsidor. Detta för att göra det enkelt för företaget själva att kunna göra ändringar, prisjusteringar, ladda upp nya bilder och texter utan att behöva anlita oss för sådana enklare åtgärder.

Är du också intresserad av en ny hemsida?

Vilket behov har just ert företag? Vi vet att varje kund är unik men vi har lagt upp tre olika paket som vi utgår ifrån för att underlätta processen vid behovsanalysen där vi tar fram just ert företags behov av funktioner.

Kika in paketen här eller slå oss en pling på 010 173 40 10 om du föredrar att prata med någon av våra kunniga kollegor på telefon. Det går självklart även jättebra att maila oss på hello@actlocal.se så kan vi boka upp ett telefonmöte där vi går igenom ert behov.