andreasstone.com

Besök sidan

Efterfrågan

Andreas Stone är låtskrivaren, musikern och producenten som skrivit bl.a vinnarlåten Too Late For Love med John Lundvik. Stone kände att det var dags att sätta sig själv på kartan genom att visa vad han har gjort. Därför tog Stone kontakt med oss på Act Local.

Stone är verksam i Malmö och driver även sin egen studio där tillsammans med 10+ producenter. Stone insåg att det blir lättare för honom att säga sin hemsida till framtida samarbeten och få in fler samarbeten genom det.

Lösning

Efter första mötet bad vi Stone ta fram ett par sidor han gillade, när vi fick dessa utgick vi från vad för stil han gillar och gjorde upp några skisser som han skulle ta ett beslut på. Vi ville få fram cool & mörk design men inte för mycket DJ. Det som var viktigast för Stone var hur han presenterade sina producerade låtar. Därför fixade vi en snygg dropdown som kommer ner när man klickar på en låt som presenterar alla detaljer.

Här är allt också givetvis skräddarsytt enligt kundens önskemål, design som tema.

Vad Kunden säger

"Hampus på ActLocal gör ett grymt jobb! Han ställer alltid upp oavsett tid, du har honom tillgänglig inom 1 timme om något är akut, rekommenderas starkt."
- Andreas Stone

Är du också intresserad av en ny hemsida?

Vilket behov har just ert företag? Vi vet att varje kund är unik men vi har lagt upp tre olika paket som vi utgår ifrån för att underlätta processen vid behovsanalysen där vi tar fram just ert företags behov av funktioner.

Kika in paketen här eller slå oss en pling på 010 173 40 10 om du föredrar att prata med någon av våra kunniga kollegor på telefon. Det går självklart även jättebra att maila oss på hello@actlocal.se så kan vi boka upp ett telefonmöte där vi går igenom ert behov.