Tvätt-2000 i Helsingborg ökar på Google


8/27/2020

Uppföljningsfredag hos Act Local Idag har vi på kontoret i Helsingborg haft uppföljningsfredag igen i vanlig ordning. Idag har vi valt att kika på vår kära kund Tvätt-2000 som driver en kemtvätt både i Helsingborg och Bjuv.

De har varit aktiva i väldigt väldigt många år men har haft utmaningar med att driva nya kunder via internet. De har likt många andra företag fokuserat mest på lokal annonsering ”offline” och lever mycket på återkommande kunder, vilket är jättekul. Ett tecken på att de gör ett väldigt bra jobb!

Kemtvätt i Helsingborg och Bjuv Det som de dock haft utmaningar med är att driva trafik via nätet. De ligger idag etta med sin hemsida vid sökning på ”Kemtvätt Helsingborg” i Google’s organiska sökresultat. De har som vi brukar uttrycka det även ”tagit över” och ”äger” sökordet med sin Google My Business-profil vid sökning på ”Kemtvätt Bjuv”. Det vi menar är att Tvätt-2000 med sin anläggning i Bjuv är den enda aktörens om dyker upp med sin Google My Business när man googlar på ”Kemtvätt Bjuv”.

Ökning i trafik på Google Vi har kikat igenom siffrorna för anläggningen i Helsingborg och kan verkligen se fantastiska ökningar, vilket såklart är otroligt kul!

Många gånger så stirrar sig våra kunder blinda på exakta placeringen, man strävar (vilket är fullt förståeligt) efter att ligga Topp 3 på Google, vilket är något som vi alltid jobbar för och ständigt suktar efter att uppnå med våra kunder. Dock får vi inte glömma bort den trafikökning som vi faktiskt uppnår. Den som vi strävar efter att få genom att ligga Topp 3 på Google.

Nedan följer en bild på ett grafiskt diagram som tydligt visar på ökningen i antalet klick till hemsidan, samtal via sin Google My Business-profil och vägbeskrivningar till deras anläggning.

Här kommer även ökningen i faktiska siffror, procentuellt ökat! Klick till hemsida: 690% ökning Telefonsamtal: 810% ökning Vägbeskrivningar: 425% ökning

Inte illa pinkat efter att ha varit kund hos oss i enbart fyra månader va?

Vi är tillsammans med Arne på Tvätt-2000 otroligt glada över att få denna ökning, även i coronatider och på så pass kort tid! Vi ser fram emot att följa utvecklingen ständigt under 2020.

Lite kort om Tvätt-2000 i Helsingborg och Bjuv ”Ett tvättäkta familjeföretag I snart 40 år har vi jobbat enligt mottot ”service och kvalitet till alla” – och med enormt engagemang och hårt arbete har vi gjort Tvätt-2000 till ett familjeföretag i tiden. Vi jobbar med privata kunder såväl som med företagskunder. Vi hjälper er med det mesta inom tvätt.

1980 startade Janos Dalos tvätteriet som nu drivs av oss, hans söner, Arne och Daniel. Vi satsar ständigt på företagets och planetens framtid genom att investera i ergonomiska och miljövänliga maskiner. ”Kemtvätt” kanske inte låter så klimatsmart, men vi använder inte längre kemikalien perkloretylen. Istället har vi specialmaskiner som kemtvättar med kolväteteknik, mycket snällare mot både människor och natur.

Vi erbjuder också WetCare, en maskin som använder sig av en speciell vattentvättsteknik som fungerar extra bra på tuffa fläckar som tidigare kemtvätt inte klarat av att få bort. Vanlig vattentvätt utför vi förstås också, med bravur!

Välkommen som kund hos oss!”