Rosensjös Måleri plockar topplacering på Google


27 Mar 2020

Vi är fullt upp i Coronatider, vilket påverkar såväl oss som många utav våra kunder, framför allt våra kära restaurangkunder. Vi försöker hela tiden att hitta tankar och idéer på upplägg hur vi kan vara behjälpliga ifrån Act Local.

På schemat hos Act Local

Idag har vi på kontoret (virtuella kontoret) uppföljningsfredag, vilket alltid är lika kul! Idag har vi valt att kolla upp vår kund Rosensjös Måleri i Karlskoga. Rosensjös måleri blev kunder hos Act Local i slutet på december och vi brukar säga att man får räkna med ungefär tre månader (helt beroende på bransch osv förstås) innan det faktiskt börjar röra på sig ordentligt.

Vi vet att Corona spelar in på många utav våra kunder, vilket gör det svårt att få rättmätiga siffror när vi ska granska klick till hemsidan, visningar, telefonsamtal och antal vägbeskrivningar. Dock något som vi fortfarande kan tracka med all säkerhet är placeringen i listan av alla Google My Business-profiler.

Rosensjös på första sidan på Google

Rosensjös låg på sjätte placering på google bland alla GMB (Google My Business) vid sökning på ”Måleri Karlskoga” som är ett utav våra nyckelsökord tillsammans med kund.

Idag drygt tre månader senare hittar vi de på en topplaceringar på första sidan (Googles Top 3-pack) på en andra placeringar! Se bild nedan:

Det är riktigt kul att se hur de på kort tid klättrat i placeringarna på Google för att nu driva mer trafik än någonsin tidigare via Google.

Vi har även frågat Dennis Kohlscheen på Rosensjös måleri som själv säger att de märkt markant skillnad i var kunderna kommer ifrån, allt fler personer påpekar att de hittat företaget just på Google.

Här har vi en riktig framgångssaga från början till start och vi ser fram emot att se vad sommaren kan ge när Rosensjös Måleri har sin högsäsong, när vi jämför med året innan och dess statistik.Kort info om Rosensjös Måleri i Karlskoga:

”Rosensjös Måleri är ett företag som verkat i Karlskoga sedan 2015. Ägare Dennis Kohlscheen som tidigare varit anställd målare ville testa sina egna vingar som egen företagare och står idag med 10 anställda inklusive 1 lärling. Vi har vårt huvudkontor på Hangarvägen 34 i Karlskoga.

Vi är ett team som utför alla slags måleriarbeten och tapetsering av nybyggnation och renoveringar, vi målar både inomhus och utomhus och lägger all fokus på kvalitet. Därför jobbar vi noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning. På det sättet kan vi garantera det bästa möjliga resultat. Vi arbetar både mot företag och privata kunder.”