Act Local nytt samarbete med TripAdvisor för att hjälpa företagare att plantera sitt Digitala fotavtryck


9/21/2020

Act Locals kunder hanterar all sin företagsinformation över webben på Act Locals centraliserade plattform.

Act Local driver nya och gamla kunder direkt till företagarens verksamhet, företagarna själva får full makt över sina egna företagsprofiler och möjlighet att maximera sina digitala fotavtryck. Act+, platsdata hanteringssystemet bygger upp ett konsekvent ekosystem för varumärket och kan på så sätt nå konsumenter som är redo att köpa.

Med Act+ och den helt nya TripAdvisor integrationen kan företagaren följa, övervaka och utvärdera vad som sägs om verksamheten på TripAdvisor. Med befogenhet att besvara recensioner i realtid och även besvara de recensioner som kommit in under de senaste tre åren.

Det finns idag ett stort gap mellan onlinesökningar och fysiska köp i butik. Därför skapade vi Act+! I den digitala värld vi lever i söker 88% av alla konsumenter efter produkter eller tjänster lokalt innan de bestämmer sig för att besöka en butik fysiskt.

Företag som har ett konsekvent, förståeligt och engagerande digitalt fotavtryck med ett övervägande positivt rykte når fler sökande kunder. Saknar du som företag detta över ditt digitala fotavtryck så missar du potentiella kunder dagligen.

Act locals lösning erbjuder konsekvent, preciserad online närvaro där ekosystemet hjälper till att nå nya kunder och öka intäkterna.

“Miljontals resenärer använder TripAdvisor varje månad för att läsa recensioner, hämta in förslag på bra hotell, restauranger och aktiviteter för nästa semester. Vår nya integration får alla företagare en möjlighet att hantera sina recensioner och kundförfrågningar för att nå högre synlighet online” – Evan Becker, TripAdvisor.

Vi på Act Local är väldigt glada för denna möjlighet och ser ett stort behov av TripAdvisor för många svenska företagare!

Om TripAdvisor

TripAdvisor, världens största travel site*, möjliggör den fulla potentialen för varje resmål och resa. Med över 630 miljoner recensioner och omdömen på de ca 7.5 miljoner olika boenden, flygbolag, upplevelser och restauranger – TripAdvisor erbjuder den resande visdom av folket för att kunna hitta boende, flyg, vad som borde göras och ätas. TripAdvisor jämför också priser från mer än 200 hotellbokningssidor så den resande kan hitta rätt hotell till rätt pris. TripAdvisor-brandade sidor är tillgängliga på 49 marknader och är hem till världens största rese community med 455 miljoner unika användare varje månad. Alla på jakt efter mervärde till sina nästa resa! TripAdvisor: Know better. Book better. Go better.